lørdag den 6. marts 2010

d. 06.03.10

Imax og se Alice i eventyrland i Empire 25. Så tog vi til elektronikbutik.. Meeeen.. Den holder self. lukket om lørdagen og åbent om søndagen!? Chinatown. Vintage Secondhand Store på Bleecker Street. Toby ventede i 2 timer på mig og Line :(

fredag den 5. marts 2010

d. 05.03.10

På kontoret. Lunch i Leah's lejlighed. Mad: Indisk kyllinge ret, som Laura havde lavet. Leah er igang med et projekt, der hedder "101 Beds", så der var banxe senge over alt i hendes lejlighed. Vi mødte Laura's niece Flaminia, og Leah's interessante veninde. Vi så "Up" animations film på Line's PC.

torsdag den 4. marts 2010

d. 04.03.10

Shit! Awsome day!

Okay, vi stod op kl kvart i ti, gik i bad og pyntede os til fin fest. Så tog vi subway til Columbus Cirkel og fandt den restaurent, hvor vi skulle til Luncheon (til et new media seminar). Jeg havde min nye paliet-jakke på, og Toby var i skjorte. Restauranten hedder Per Se og er en af de dyreste restaurenter på Manhattan.

Da vi kom ind fandt vi vores navneskilt og blev kort breefet af Leah omkring hvordan man mingler og præsenteret sig selv. Jeg var ved at skide i bukserne af nervøsitet... Men efter den første samtale (med business person1) slappede jeg lidt mere af.

Maden smagte vooold godt, men jeg var overrasket over hvor let foredragsholderne slap afsted med svage argumenter, når der blev stillet spørgsmål. Hmmm!

Bagefter tage billede med en ægte statuette. I boghandel og købe postkort (endelig fandt jeg nogle). Hjem på hostel. Lave email campaign for min virksomhed. Aftensmad: Pizza-rester. Ud og løbe med Toby. Toby tage sol. Drikke juice på McD. Løbe hjem til hostel. Snakke og tegne. Sove.


onsdag den 3. marts 2010

d. 03.03.10

I dag tog vi meget trætte hen på kontoret og holdte møde med Laura omkring hvad vores næste opgave/projekter bliver. Morgenmad: brød med pålæg. Så blev vi sendt hjem i seng, fordi vi var trætte. Vi fik at vide at vi ikke skulle arbejde hele natten - men det kan vi bare ikke lade være med (ligger her kl 2 om natten og skriver blog). Sove til kl. 19:00. Lave mad. Aftensmad: det samme som igår. Tage til Broadway fordi Toby skal have sol. Da vi kom ind i bussen, kom jeg i tanke om at jeg havde glemt mit buskort. Tilbage til hostel og hente kortet. Kl. er for mange til at tage sol. Gå tur med Toby. Gå på punk bar. Toby: ØL men Chris: kun en dum cola :( :( hjem. Sove i ske med Toby :)tirsdag den 2. marts 2010

d. 02.03.10

Sove længe! :) Leah troede vi kom på arbejde og havde planlagt en lunch med en af hendes tidligere praktikanter (hvilket vi havde glemt alt om/ eller ikke rigtig hørt efter, fordi vi knoklede så hårdt igår). Så da vi stod op, var det for sent - aftalen er rykket til på fredag. På social security office for atfå et amerikansk person nr. Sidde i et meget ubehagelig venteværelse med MANGE mennesker i kø før os - Menge negere! ;D som altid. Endelig blev det vores tur. Jeg var den sidste "kunde" for denne dag.
Hjem til hostel. Lave amerikanske pandekager. Arbejde. Gå ned for at handle. Købe shampoo og altmuligt andet unødvendigt (jeg købte bl.a. En klipsemaskine til Line for det der svarer til ti dkkr.. Den virker ikke fandt vi ud af. Så købte jeg og Toby også en cocoa-lotion/-creme til Toby soreasis... Det viser sig så, at creme er en selvbruner - som lugter virkelig dårligt. Vi gik ned på gaden for at købe lidt mad, så vi kunne lave aftensmad, men da vi var færdige med at fjolle-købe var alle supermarkeder lukket (dvs. Kl var 22) - dumt. Aftensmad: Lave mad af rest-varer fra vores madkurv og køleskabet. Det endte faktisk med at smage vildt godt! Pakke ud på værelset (forhåbentlig har vi ingen bedbugs mere). Arbejde -stadig på powerpoint præsentationen- forhåbentlig er vi snart færdige, da det har taget os over en uge. I seng og sove.


søndag den 28. februar 2010

d. 01.03.10

I dag tog vi på arbejdet og arbejdede igennem. Leah var der. Morgenmad: Nuddelsuppe (som jeg spilte). Arbejd-arbejd. Frokost: Brød med pålæg. Arbejd-Arbejd. Sidde på kontoret hele dagen. Købe Dominos Pizza. Arbejde til kl. 2 om natten/morgenen. Sent hjem med Subway og i seng.d. 28.02.10

Har sovet i kun 4,5 time. Vækket af bedbugsmand igen :( En meget træt Christina med hovedpine humper op i sofaen på vores egen ettage. Toby beslutter sig for at dagens 1. mål er at gøre Christina glad. På cafe med Toby og spise brunch: bagel med omelet, ost og bacon + pandekager med blåbær og sirup.

Mmmmh:Toby læste bog for mig på cafeen. Hjem og arbejde. Vaske tøj (farvet). I bad. Vaske mere tøj (hvid). Aftensmad: ris og pølser med stægte løg. Arbejde. Handle. Arbejde. Spise snacs (Chips, is, bolcher, digestive-kiks, ostehapsere og kanelsnegle med is). Ind i seng og læse engelsk bog med Toby.
Skrive blogindlæg og i seng.

Toby fotograferer mig mens jeg skriver blog:Godnat :)