lørdag den 13. marts 2010

13.02.10

Sove til sent. kl. 16 time warner cabel fyr skal fikse internettet (som er virkelig dårligt på vores værelse). Han udrettede ikke noget i den tid han var her desværre, konklusion: Stadig SKOD internet! Tag til filmfremvisning (The messenger) i øs regnvej - Har ALDRIG prøvet et værre regnvejr før! Hæve cash+ købe McD mad.... Som jeg så taber i renger - DOH! Snakke med skuespilleren (Ben Foster - som havde hovedrollen).

fredag den 12. marts 2010

d. 12.03.10

Sove til kl. 12. Morgenmad: Havregrød. Mødes med Laura på Dinosaur BBQ. kl. 13. Frokost: Sparerips - Virkelig god mad, som Laura betalte. Til kontoret. Holde møde:  Snakke om uge planer, ferier og eksamens projekt. Hjem fra arb. Gå tur med Toby - Vise ham Gershwin Hotel, hvor jeg boede for 2 år siden. Hjem til Line på hostel. Aftensmad: Pasta og tun. Stene computer, rydde op og se film (Tim Burton DVD) med Toby. 

torsdag den 11. marts 2010

d. 11.03.10

Sove til sent. Ned for at hæve penge til husleje. Arbejde hjemmefra. Aftensmad: Domino's pizza. Jeg og Toby værelset for os selv igen. Brainstorme over eksamensprojekt. Gå nat-tur med Toby. I seng.

onsdag den 10. marts 2010

d. 10.03.10

Sent op. På date med Toby. Aftensmad på La Monde (dyrt men det smagte fantastisk!) - Kartoffelmos med blødt kyllingekød og championer og god sovs. Købe vores første DVD-film (Tim Burton: ). Desert på en anden fin restaurant ' en irish coffee. Hjem og se filmen. DVD maskinen virker ikke, så vi ser film på mac'en. Toby og jeg har værelset for os selv. Line sover på et andet værelse.

tirsdag den 9. marts 2010

d. 09.03.10

ARBEJD-ARBEJD. Line og Toby gik i banken - var væk i 4 timer, så jeg fik lavet alle email kampagnerne for Zweave. Lave logo for "The guru of outsourcing". Sidde længe oppe og arbejde.

mandag den 8. marts 2010

08.03.10

I dag er det mandag. Har lige fået mail fra skolen. Holde møde med Line og Toby og planlægge (uge planer). Aftensmad: Bagt kartoffel og tunsalat og majs.

søndag den 7. marts 2010

07.03.10

Ind til byen. Mad på Subway. The Armory Show (kunst udstilling). Haiti fundraiser fest (med Oscers showet i baggrunden). Jackob gav gratis øl til mig og Toby :) Aftenen sluttede med natmad på en Diner i byen.