lørdag den 27. februar 2010

d. 27.02.10

I dag er det lørdag. Vækket af rengøringsmand/bedbugsdræber. Pakke alle ting. Strandet i stuen. Lave morgenmad: havregrød. I bad. Frokost: Fryse-pizza. Kl. 16:00 (kl. Nåede at blive 18:00 før vi gik. Vi skulle nemlig ligepludselig flytte værelse. Det var pga. at bedbugs'ene ikke var dræbt godt nok på vores eget værelse endnu) ud og købe løbesko med Toby. Ind til byen. I Kmart: 2 par løesko (til Chris og Toby) og en karryfarver jakke (Chris). I Macy's: prøve skjorter med Toby og på Starbucks. I en liquidstore: Kaptajn Morgan (rom). Se Knicks-basket-stadion. Sent hjem fra byen. Lave strawbarry daiquiri. Aftensmad/ natmad: Risret (rester fra i går). Sidde i stuen og snakke. Fik overdøvet nogle MEGET larmende tyskere! Ned på det nye værelse. Se TV. Sove.

(på Starbucks)(irriterende billig expresso maker - ca. 30 kr.)(de her sko vil jeg godt ha! 45 dollars)fredag den 26. februar 2010

d. 26.02.10

Vågne kl. 9. Mail fra Leah, hvor der står at vi skal arbejde hjemmefra. Falde i søvn igen. Vi sov til kl. 15:30. Arbejdede igennem hjemmefra. Snevejr. Morgenmad/frokost: Tobias gode toast-madder. Arbejde. Aftensmad: Tis med grønsager, ost og pølser. Sent i seng. Læse bog: Rifin and Sabin Trilogy. Se serie med Line: Secret diary of a call girl.


torsdag den 25. februar 2010

d. 25.02.10

I dag besluttede vi os for ikke at tage ind på kontoret. Morgenmad: I biografen før kl. 12. Billige billetter. Se Shutter Island. Køre for langt med Subway. Kom helt til brooklyn. Metro tilbage til Manhattan. Løbe i regnen. I Biffen. Frokost: Tunbøf med bagt kartoffel på en Diner - Mmmmmh god mad! På vej hjem. Se en billig butik. Blive der i en halv time. Toby går hjem. Blive der i 2 timer mere (både Line og Christina). Ind i én genbrug. Ind i en til genbrug. Bære MEGET tøj med hjem i snevejret. Aftensmad: Lines Rester. Se serie (Secret life of a call girl) med Line. Vaske sort vask. I seng.
onsdag den 24. februar 2010

d. 24.02.10

Åh jeg er helt smadret i hele kroppen. Tøj på og derefter flytte mine ben ned ad trappen. Morgenmad: Ingen. På kontoret. Lavede lige et par filer til Laura, som skal (dette er rettet til "skulle", for Lauras billeder var alt for utydlige - hun kom til at sende dem i en dårligere kvalitet) bruges i en artikel. Arbejde videre på arbejdet fra igår. Præsentere for Laura, hvor langt vi er nået. De andre fra kontoret (som 'by the way' råder os til at crash'e en universitetsfest, hvis vi får mulighed for det) ser med. Vi viser Laura den intro vi har lavet til alle hendes fremtidige film, og hun kan godt lide den. Arbejde videre på diasshowet/Flash filen. NEd og handle ind. Politi og en lokal dame hjælper os med at finde vej til supermarket. Frokost: FRÅDEREN sandwich. Arbejde lidt igen. Fri kl. 6 pm. Tage subway til solcenteret på Broadway. I supermarked igen. Tage metro hjem. Gå forbi Columbia university. Aftensmad: Pasta med chicken-nuggets og ost. Se Matrix med Toby. Vaske tøj. I bad. Line sover. Hente tøj. Drikke rødvin med Toby. Hente mere tøj. Toby sover. Skrive blog. I seng. Godnat :)tirsdag den 23. februar 2010

d. 23.02.10


I dag er det tirsdag ("flytte værelse"-dag, til lejlighed nr 6E), og vi skal møde Leah idag. Hun er vores 2. supervisor. Morgenmad: Line har varmet en bolle og kommet smør på. Jeg er meget træt. Det regner så vi tager Subway på arb. Møde med Leah. Leah er great - hun vil hjælpe os med at finde nogle gode (gratis) kultur-arrangementer. Arbejde på et animeret diasshow/Flash film. Toilettet er stoppet og Toby fikser det, hvilket også ses på billedet nedenfor. Line og Toby ude og "sjoppe" bortset fra, at de ikke fandt noget supermarket. Få romantisk discount valentineshjerte af Toby <3 - Jeg har en idé om, at det var Line der fik idéen (TAK! ;)). Frokost: Rester fra salaten igår + Taco (ups, så købe vi fastfood igen). Arbejde til kl. 8 pm på en fed konsekvent intro til alle !Z-film. Meget trætte. Hjem. Oakke ud. Aftensmad: Pasta med MEGET ost + mere ost, bare en anden slags (Line og Toby elsker <3 ost - os mig!). Se serier på Lines computer. I seng.
(Jeg bestiller mad over Skype via min computer!)mandag den 22. februar 2010

d. 22.02.10


Stå op kl. 16. På Skype med familien. Morgenmad/frokost (blev lavet af Toby): Brød med ost og salami. Gå tur med Toby. Central park. Godt supermarked. Hjem og lave mad. Aftensmad: Pasta med blandet salat (gulerødder, løg, champinonger, tomat, grøn salat, advokado). Sidde op hele natten og skrive ansøgning til min fond. MEGET sent i seng.
søndag den 21. februar 2010

d. 21.02.10

Sove til kl. 12. Prøver at surfe på et internet, der ikke er oppe at køre. 

Morgenmad: Havregryn
Frokost: Is
Aftensmad: Dårlig fastfood mad (virkelig klam risret!!)

I seng på dårlige maver.