fredag den 16. april 2010

FINAL

Fra Tobias til min blog :) ... og hermed slutter jeg den.

Fre 12/03:

Møde Laura til frokost på Dinosaur BBQ - kunne næsten ikke finde det. Det lå helt nede ved vandet bag St. Nicolas' Park. Vildt gode ribs. Tilbage på kontoret og vise, hvad vi har nået indtil videre og se forskellige af vores og hendes datters videoer på YouTube. Aftale vores eksamensprojekter. Line skal lave Leahs nye website og visuelle identitet. Vi skal lave et program, der hjælper Laura og andre virksomheder med at markedsføre sig selv på nettet.

Lør 13/03:

Kan høre rotterne kravle bag væggene. Ud og købe tøj og sko til Tobias. Han fik et par nye sko, en blå trøje og to jakker. Christina fik et par røde sko og en bærepose i stof fra Forever21. Hjemløse i rigtig godt Beatles-coverband i subway.

Søn 14/03:

Voldsomt regnvejr + storm om aftenen. Se "The Messenger" i lille biograf. Hæve penge og købe mad på McDonald's. Tabe pomfritter + cheeseburger i vandpyt lige foran biografen. Spørgsmål til nogle af filmfolkene efter fremvisningen, bl.a. hovedrolleindehaveren Ben Foster. Hilse på ham ude foran bagefter.

Man 15/03:

Arbejde 11-16. Lave videre på ting fra sidste uge, mangler snart nye opgaver fra Laura. Vi får materialet til det næste webinar ("BOM 101") en af dagene. Camtasia-videoer kommer først sidst på ugen. Tobias ud med Line og hendes onkel + 2 veninder kl. 20, se Times Square og sidde på Thank God It's Friday's og få drinks og isdessert. Christina kiggede alle sine billeder og videoer igennem. Har lavet meget af en tidslinjen, som viser hendes forskellige frisurer gennem tiden.

Tirs 16/03:

Møde Leah kl. 12 i hendes lejlighed. Lave de sidste opgaver for Laura færdig. Kigge på logo og design for Netnationen.dk. Lave spaghetti til os selv + Leahs russiske håndværker. Han mindede om Tom Hanks i "The Terminal". Ikke flere arbejdsopgaver tilbage. Tidligt hjem. Tage Leahs pakker med, som vi skal poste for hende. For lang kø på posthuset. Sove i et par timer. Christina har rigtig ondt i maven og Tobias passer hende resten af aftenen, mens Line er i byen med sin onkel. Gøre 16 billeder til sort-hvid for David Buck, CTO i Zweave, så han har dem AM næste morgen.

Ons 17/03:

Sove længe. Christina har det stadig dårligt. Aflyse frokost-aftalen med Laura i Time Warner Center. Sove mere. Line hen til Leah og hjælpe til med interview. På posthuset og aflevere pakker for Leah. Fantastisk forårsvejr. Ikke nok frimærker på et par af Leahs pakker. Skrankedamen snakker med Leah i telefonen. Giver os en masse klistermærker til hende. Subway sandwich + apple pie. Op på værelset igen. I bad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar